Speltider: Samtliga matcher spelas 2 x 20 min med rullande tid. I slutspelet spelas sista 3 minuterna med effektiv tid.

Uppvärmning: Uppvärmning på plan sker i mån av tid. Bollar finns på plats.

Regler: Svenska innebandyförbundets regler gäller.

Handikapp-straffar: I gruppspelet tillämpas handikapp-straffar med en straff per division. Samma spelare får lägga flera straffar. Straffarna ska läggas innan matchstart eller i periodpausen. Handikapp-straffar gäller ej i slutspelet.

Slutspel:Alla ettor går vidare till slutspelet samt de två bästa grupp tvåorna. (Kvartsfinal,semifinal och final. Ändringar kan ske vid färre deltagande lag.

1.      Poäng

2.      Målskillnad

3.      Gjorda mål

4.      Inbördes möten

5.      Lottning

Vid oavgjort i slutspelet gäller 3 straffar per lag. Om lagen inte är åtskilda efter det gäller 1 straff per lag till en vinnare har tagits fram.

Timeout:Timeout  är endast tillåtet i slutspelet.

Priser:10.000 kr till segrande lag, 3.000 kr till 2:an, Matchens lirare i varje match utses av sekreteriatet. (vid färre än 16 anmälda lag kommer prissummorna att justeras ner, tydlig info om detta kommer då att ske)

Turneringsprotokoll:Bifogat turneringsprotokoll ska fyllas i och tas med till varje match.

·

·

Uppdateringar:Cupen följs bäst via Instagram @preseasoncupdam samt via FBI Tullinges hemsida http://www.fbitullinge.nu/

Frågor om cupen mailas till kansliet preseasoncup@fbitullinge.nu vid brådskande ärenden ring 073-6429371.