... Speltider:  Samtliga matcher spelas 2 x 20 min med rullande tid. I slutspelet spelas sista 3 minuterna med effektiv tid.

Uppvärmning: Uppvärmning på plan sker i mån av tid. Bollar finns på plats.

Regler: Svenska innebandyförbundets regler gäller.

Handikapp-straffar: I gruppspelet tillämpas handikapp-straffar med en straff per division. Samma spelare får lägga flera straffar. Straffarna ska läggas innan matchstart eller i periodpausen. Handikapp-straffar gäller ej i slutspelet.

Slutspel:Alla ettor går vidare till slutspelet samt de två bästa grupp tvåorna. (Kvartsfinal,semifinal och final.

1.      Poäng

2.      Målskillnad

3.      Gjorda mål

4.      Inbördes möten

5.      Lottning

Vid oavgjort i slutspelet gäller 3 straffar per lag. Om lagen inte är åtskilda efter det gäller 1 straff per lag till en vinnare har tagits fram.

Timeout:Timeout  är endast tillåtet i slutspelet.

Priser:10.000 kr till segrande lag, 3.000 kr till 2:an, Matchens lirare i varje match utses av sekreteriatet. (vid färre än 16 anmälda lag kommer prissummorna att justeras ner, tydlig info om detta kommer då att ske)

Turneringsprotokoll:Bifogat turneringsprotokoll ska fyllas i och tas med till varje match.

·

·

Uppdateringar:Cupen följs bäst via Instagram @preseasoncupdam samt via FBI Tullinges hemsida http://www.fbitullinge.nu/. Hemsidan är under uppbyggnad.

Frågor om cupen maila preseasoncup@fbitullinge.nu   vid brådskande ärenden ring 073-6429371.